TERRA – dincolo de ceea ce se vede

Terra face trecerea într-o dimensiune superioară.

Totul este vibratie… materia nu este decat energie de vibratie joasa. Începând cu 1986, datorită intrării Sistemului Solar într-o zonă a galaxiei cu vibraţie mai înaltă, vibratia Pământului a început să crească. Odată cu ea a început să crească şi vibraţia a tot ceea ce există pe suprafaţa Terrei, adică şi vibraţia oamenilor.

CE ÎNSEAMNĂ ASTA?

Înseamnă că bariera dintre conştient şi inconştient începe să se mişte în sus vibraţional, adică inconştientul începe să se reveleze. E ca într-un bloc: eşti la etajul 5 al evoluţiei şi de la nivelul acesta ai o anumită privelişte asupra oraşului; cu cât urci pe scara evoluţiei, adică cu cât te ridici pe etaje superioare ale blocului, vezi mai mult şi mai departe (la  aceste etaje superioare ale inconştientului ce urmează să fie conştientizate de către noi, se găsesc şi capacităţile noastre aşa-zis paranormale: de a comunica telepatic, de vindecare, de teleportare etc.)

Deci, aceste informaţii sunt posibile datorită ridicării vibraţiilor Terrei şi ridicării nivelului de conştientizare a lumii.

Iată o variantă a ceea ce există pe Terra, acum:

Omul, aşa cum există în prezent pe Pământ, în dimensiunea a treia, este creaţia unor civilizaţii extraterestre. Acest lucru a avut loc pe pamântul României. Locul a fost ales aici pentru că în spaţiul românesc se găsesc unii dintre cei mai importanţi centri energetici ai planetei.

După mai multe încercări, ne-au creat, dar au şi intervenit în timp pentru retuşarea unor neajunsuri. Pe lângă civilizaţia care ne-a creat, au mai intervenit şi alte civilizaţii care dezvoltându-se în condiţii diferite de ale noastre, au şi alte trăsături, nevoi, dorinţe, valori şi comportamente.

Una dintre aceste civilizaţii ce s-a dezvoltat din reptile, nu din primate ca noi, a încercat, cu mii de ani în urmă, să transforme rasa umană într-una vasală ei şi să ne folosească pentru scopuri proprii: muncă, material genetic etc. În urma unei răzvratiri a oamenilor, rasa reptiliană s-a retras de la suprafaţa Pământului şi a planuit manipularea Omenirii din umbră. De atunci, ne-au rămas legendele cu voinici care înfrâng zmei, dragoni, cu Sf. Gheorghe ucigând balaurul etc.

Pentru a conduce lumea din umbră, reptilienii au creat mici grupuri secrete, plecând de la „iniţiaţi” care cunoşteau că lucrează pentru reptilieni şi care au primit putere şi influenţă cu ajutorul acestora, reuşindu-se ca la începutul secolului XXI să se realizeze o vastă reţea de societăţi secrete. În aceste societăţi secrete, sunt atraşi mereu oameni care sucombă uşor la slăbiciuni cum ar fi dorinţa de putere, influenţă, bani, sex… în general, sunt slăbiciuni ale omului involuat care este gata să calce pe ceilalţi pentru momentul său de glorie.

Oamenii atraşi în aceste societăţi secrete sunt oameni cu influenţă sau cu perspective în ocuparea unei poziţii cu influenţă de unde pot lua decizii în favoarea planurilor de acaparare a puterii statelor actuale şi de control al acestora.

Ritualurile de iniţiere şi simbolurile utilizate de către aceste societăţi secrete (pe care le voi numi generic MASONERIE), sunt utilizate pentru a crea câmpuri de forţă controlate de către rasa reptiliană. În cadrul ritualurilor de iniţiere, iniţiatul este „izolat” de lume, prin privarea senzorială (ritualul are loc în semiobscuritate sau iniţiatul este legat la ochi) pentru crearea unei alte personalităţi (un alter ego) ce poate fi modelată după bunul plac al maeştrilor masoni şi activată prin coduri, simboluri, sunete speciale, denumite ancore (vezi programarea neurolingvistică – NLP). De asemenea, pe timpul unor astfel de ritualuri, sufletul iniţiatului este legat de un reptilian, fără ca iniţiatul să cunoască aceste aspecte, el exprimându-şi acceptul pentru aceasta, dar, din nou, în necunoştinţă de cauză.

Infiltrarea societăţii omeneşti s-a făcut prin concursul, în general, al celor mai slabi reprezentanţi dintre noi, pentru motivele prezentate mai sus.

Întreaga bătălie se dă pentru controlul fiecărui om al acestei planete, de aceea Statele Unite ale Americii, principalul instrument al Masoneriei, sunt implicate permanent în conflicte de înfrângere a rezistenţei oricărui stat de a se lăsa sub controlul Noii Ordini Mondiale. De asemenea, tot în SUA au avut loc cele mai multe experimente de control al minţii în care au fost cooptaţi oamenii de ştiinţă nazişti aduşi în America după război. Bineînţeles că reptilienii au înţeles rapid că cel mai simplu mod de a controla fiinţa umană se realizează prin controlarea minţii umane (vezi secţiunea MINTEA UMANĂ).

Metodele cel mai des folosite de către Masonerie pentru a-şi impune controlul sunt minciuna şi dimensiunea sa mai complexă, dezinformarea.

Pentru impunerea unor măsuri mai avansate de control, a fost creat momentul 11 Septembrie 2001 de către masonii din SUA, iar prin canalele mass-media aflate sub controlul lor, a fost acreditată ideea existenţei unei reţele teroriste mondiale cu posibilităţi financiare dincolo de orice închipuire. Bineînţeles că această manipulare a prins la oamenii aflaţi pe nivele inferioare de evoluţie, însă datorită creşterii vibraţiei, conştiinţa umană a atins niveluri nebănuite care permit accesul la informaţii ţinute secret de către Masonerie.

PLANUL DIVIN: ridicarea vibraţiilor duce automat la ridicarea nivelului de conştientizare a oamenilor prin dezvăluirea informațiilor de pe nivelele superioare de evoluție („apocalipsă” vine de la grecescul „apokalypsis” care înseamna „revelare, dezvăluire” 😉 ), coroborat cu exploziile solare care vor „prăji” la propriu toate sistemele electronice (sateliţi, TV, cipuri umane etc., sistemele financiare şi bancare) cu care reptilienii şi masoneria au încercat să controleze OMENIREA. Chiar dacă vom trăi câţiva ani ca în urmă cu 150 de ani, miza este imensă: eliberarea Omenirii de sub controlul rasei reptiliene. Forţele (rase extraterestre evoluate) şi resursele (tehnologii extrem de avansate de utilizare a energiilor universale inepuizabile) pentru o nouă lume total spiritualizată se află deja aici şi aşteaptă căderea acestui sistem pentru a deveni realitate. Fericiţi cei ce trăiesc aceste vremuri pentru că ei sunt ALEŞI de Dumnezeu pentru a trăi aceste momente unice pentru această civilizaţie şi, într-o anumită măsură, pentru Univers.

Bineînţeles că are loc şi o transformare a Terrei care este o fiinţă vie, puţin altfel decât noi!

În această secţiune, voi posta mai multe materiale de interes care pot fi citite de doritori, însă cine nu le citeşte nu e o pierdere…important e să ne controlăm MINTEA şi GÂNDURILE, pentru a nu ni le controla EI! ACEASTA ESTE SOLUŢIA!

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: