STATELE UNITE ALE MASONERIEI

Interesant, nu? Pentru cei care nu au ajuns vreodată în SUA, trebuie să ştie că toată ţara este împânzită de loji masonice şi că orice afacere ai avea, nu vei putea să te dezvolţi şi să rămâi independent decât până la un nivel local. Ceilalţi au bătut palma cu lojile masonice.

În fapt, societăţile secrete sunt mai mult decât se vede, iar cele ce urmează sunt informaţii la care au acces masonii de nivel peste gradul 33.

Dacă ieşi într-o noapte de vară şi priveşti cerul înstelat, poţi vedea milioane de stele licărind… dacă iei un binoclu, vezi şi mai multe… Crezi că Dumnezeu a creat un infinit doar pentru a putea fi observat de către singurele sale fiinţe de pe o singură planetă? Viaţă inteligentă există peste tot în Univers, însă aceasta este cea mai secretă informaţie ţinută de către mai marii lumii, pentru ca toate speranţele noastre să fie legate doar de ei, de cei care conduc lumea şi să-i urmăm doar pe ei, din păcate, spre sclavizarea şi controlul nostru total! În Univers, există forme de viaţă inteligentă, în diverse stadii de dezvoltare!

Mai departe, ia gândeşte-te, dacă o civilizaţie care s-a dezvoltat, pe o altă planetă, în condiţii diferite de ale noastre şi care consumă, pentru a trăi, substanţe sau nişte produşi (enzime) care s-au epuizat pe planeta lor, dar se găsesc, din belşug, în sângele nostru, ce se va întâmpla în momentul în care aceştia, datorită superiorităţii tehnologice, vor da peste lumea noastră? Dat fiind faptul că superioritatea tehnologică nu înseamnă superioritate spirituală, cum crezi că va evolua contactul?

MASONUL – persoana slabă, involuată care, în căutarea disperată şi necontrolată de bani, putere sau influenţă, execută orice cerinţă din partea stăpânilor din templul masonic, îndeplinind inconştient părticica sa din Marele Plan de sclavizare a lumii (inclusiv pe sine şi familia sa). Astfel, aceste persoane ipocrite şi laşe se află la baza înstrăinării economiei româneşti, aservirii României intereselor Finanţei mondiale, masoneriei, nazismului american şi sionismului evreiesc, implementării cipurilor în viaţa noastră. Ce poţi face tu? DESCHIDE-I MINTEA MASONULUI PE CARE ÎL CUNOŞTI (tată, frate, soţ, prieten)!!! Opreşte-l pentru o clipă din goana nebună după iluzii şi arată-i încotro se duce pe sine, familia sa, neamul său, pe noi toţi. Dacă nu mai poate fi trezit, SABOTEAZĂ-L PE EL ŞI MASONERIA!!!

MASONERIA – organizaţia subversivă care prin atragerea în rândurile sale a oamenilor cu influenţă şi, obligatoriu, şantajabili, în schimbul unor promisiuni de putere, bani, influenţă (slăbiciuni proprii omului involuat!!!), subminează în mod continuu şi accelerat politicul, economia, finanţele, bunăstarea şi spiritul unei naţiuni. Scopul final este aservirea şi controlul total al naţiunilor, în scopul predării „la cheie” a fiinţelor umane, Iluminaţilor.

ILUMINAŢII – sunt un grup relativ mic de persoane de la vârful piramidei puterii planetare, care sunt, însă, fiinţe dintr-o altă lume. Aceştia nu au aceeaşi înfăţişare cu a noastră, fiind evoluaţi din reptile… de aici trimiterile şi asocierile permanente ale masonilor şi societăţilor secrete cu FIARĂ, ANTIHRIST etc.! Acesta este motivul pentru care Iluminaţii sunt atât de ocultaţi şi nu pentru că ar prefera atât de mult anonimatul, ci pentru a proteja cel mai mare secret al tuturor timpurilor: SUNTEM INVADAŢI DE CĂTRE CÂTEVA RASE EXTRATERESTRE CU SPRIJINUL UNORA DINTRE NOI (prin metode subversive)! Nu dispera! Acest mesaj a ajuns la tine cu sprijinul altor rase care ne doresc libere!!! Poţi face şi tu ceva: răspândeşte mesajul şi ideile exprimate aici şi SABOTEAZĂ MASONERIA şi pe cei care o servesc, inclusiv şefii tăi mai mici, frustraţi şi disperaţi după putere, bani, influenţă!

Isteria cipurilor nu este una provocată de români retrograzi sau habotnici, ci are un fundament foarte solid. Cipul uman care este deja pregătit pentru a fi implantat fiecărei persoane a acestei planete are funcţii ocultate nebănuite. Astfel, una dintre funcţii este aceea de a emite unde pe o anumită frecvenţă care, prin rezonanţă, produce modificări de frecvenţă la nivelul creierului, trecând fiinţa umană în stări, de la  apatie, la inconştienţă totală, printr-o simplă apăsare de buton, de la distanţă (satelit etc.). Astfel, orice purtător de cip poate fi „dezactivat” după bunul plac al stăpânilor lumii, care, repet, nu sunt fiinţe de pe acest pământ. Iluminaţii care se folosesc de societăţile secrete pentru a infiltra şi controla societatea pământeană sunt membrii unei rase extraterestre care are ca obiectiv final controlul omenirii, prin implantarea unui cip, în scopul exploatării resursele genetice şi minerale ale planetei, cu forţă de muncă pământeană, controlată total.

ZMEUL din basmele româneşti este tocmai acest REPTILIAN, iar Făt-Frumos cu Stea în Frunte este denumit simbolic omul cu centrul energetic al celui de-al treilea ochi activat, ce se vede energetic ca şi o stea. Făt-Frumos avea bineînţeles capacităţi specifice oamenilor şi zbura cu calul său, ca vântul şi ca gândul (teleportare). Sf.Gheorghe a ucis balaurul, tot reptilian.

Deci, sabotează slugile acestor reptilieni!

SABOTEAZĂ MASONERIA!

(pentru că ea ne sabotează)

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: